Producten

SURINAAMSE BARA & SURINAAMSE ROTI PLAAT

De Surinaamse Bara is een lekkere (vegetarische) snack. Een perfect broodje om te vullen, of om gewoon zo te eten. Door de kerrie masala die erin is verwerkt heeft deze snack een goede smaak!

Onze roti platen zijn gevuld met dahl van gele spliterwten. De perfecte aanvulling voor elk roti recept. Gebakken door onze Surinaamse bakker.


kunt de Surinaamse Bara en Rotiplaat hier bestellen.

LAHMACUN PIZZA WRAP

Onze heerlijke lahmacun pizza’s zijn perfect om op te rollen! Gebakken door drie Turkse broers uit Urfa, Home of the Lahmacun, volgens generaties oud familie recept.Voor overheerlijke recepten

klik hier.

LAHMACUN PIZZA

Onze heerlijke lahmacun pizza’s zijn perfect om op te rollen! Gebakken door drie Turkse broers uit Urfa, Home of the Lahmacun, volgens generaties oud familie recept.

Je kunt de Lahmacun Pizza
hier bestellen.

KALKOENROLLADE

Marhaba Kalkoenrollade is nu verkrijgbaar in de winkels. De kalkoenrollade is gemaakt van fijngemalen kalkoenvlees met vloeibare kruiden en aardappelzetmeel. Geniet van deze heerlijke kalkoenrollade voor op brood.Je kunt de Kalkoenrollade

hier bestellen.

KIPFILET

Kippenborstfilet gemaakt van gegaarde kippenborsten. Heerlijk voor op brood of om mee te koken.Je kunt de Kipfilet hier bestellen.

KALKOEN PEPERSALAMI & RUNDERSALAMI

De Marhaba Kalkoen Pepersalami en de Rundersalami met kalkoenvlees zijn nu verkrijgbaar in de winkels. Geniet van deze heerlijke tussendoortjes voor op brood of om mee te koken.

 
Je kunt de Rundersalami kalkoen peper salami hier bestellen.