Producten

SURINAAMSE ROTI PLAAT & ROTIROL KIP

 Onze roti platen zijn gevuld met dahl van gele spliterwten. De perfecte aanvulling voor elk roti recept. Gebakken door onze Surinaamse bakker. Nu ook de Rotirol kip! Onze heerlijke rotiplaat, opgerold en gevuld met kip!Je kunt de Rotiplaat hier bestellen.

SURINAAMSE BARA, KIP BALLETJES & CHICKEN SNACK

De Surinaamse Bara is een lekkere (vegetarische) snack. Een perfect broodje om te vullen, of om gewoon zo te eten. Door de kerrie masala die erin is verwerkt heeft deze snack een goede smaak! 

De heerlijke kipballetjes zijn de ideale snack voor bij de borrel. Vol van smaak en makkelijk te bereiden!

De Chicken Snack! De gevulde kip snack, met Surinaamse kruiden! Perfect als tussendoortje of onderweg!

Voor overheerlijke recepten

klik hier.

LAHMACUN PIZZA & PIZZAWRAP DÖNNER

Onze heerlijke lahmacun pizza’s zijn perfect om op te rollen! Gebakken door drie Turkse broers uit Urfa, Home of the Lahmacun, volgens generaties oud familie recept. Nu is er ook de Lahmacun Pizzawrap Dönner! Onze heerlijke lahmacun opgerold en gevuld met dönner! 

Je kunt de Lahmacun Pizza
hier bestellen.

KALKOENROLLADE

Marhaba Kalkoenrollade is nu verkrijgbaar in de winkels. De kalkoenrollade is gemaakt van fijngemalen kalkoenvlees met vloeibare kruiden en aardappelzetmeel. Geniet van deze heerlijke kalkoenrollade voor op brood.Je kunt de Kalkoenrollade

hier bestellen.

KIPFILET

Kippenborstfilet gemaakt van gegaarde kippenborsten. Heerlijk voor op brood of om mee te koken.Je kunt de Kipfilet hier bestellen.

KALKOEN PEPERSALAMI & RUNDERSALAMI

De Marhaba Kalkoen Pepersalami en de Rundersalami met kalkoenvlees zijn nu verkrijgbaar in de winkels. Geniet van deze heerlijke tussendoortjes voor op brood of om mee te koken.

 
Je kunt de Rundersalami kalkoen peper salami hier bestellen.